Being alone is much better than being with someone who really doesnt care about you.

Heeii,
Eilen en ollukkaa koulussa kun oli vähä huono olo, päivä meni sit palautelles univelkoja takasin & miettiessä et mikä ihmisiä oikeesti nykyää vaivaa.. Miks pitää joka asiast valehella ja yrittää tahrata toisen maine ? Ei vaa mene minun ymmärrykseen. Eiks se myt olis paljon järkevämpää et menis kertoo ne asiat mitkä vaivaa siin ihmises nii suoraa sille, tai jos ei siihen kykene niin olis sit hiljaa. Kui säälittävää se oikeesti on et menee kylil puhuu jotai turhaa muist.. Mut no jospa täs sais asiat selviteltyy pikkuhiljaa.. Jospa kaikki oppis täst jotai !
image

image

Sit vähä ilosempii uutisii, huomenna on perjantai ja meitsi lähtee Kuopioon 8) Nään samal mun isovelji. Superhappy* PLUS pääsen vähäks aikaa pois tästä tuppukylästä.. Taidanki sulkee fbn kokonaan pois päältä viikonlopun ajaks.

Ootd

Ootd

xoxo Nanna

Vastaa

− 6 = 3